Замовити дзвінок
БЦ Zitadelle вітає першого орендаря - Goethe-Institut
28.09.2020|11:33
БЦ Zitadelle вітає першого орендаря - Goethe-Institut

Zitadelle приймає першого орендаря. Відреставрований бізнес-центр стане будинком для Інституту імені Ґете.

Це відома у всьому світі організація, головним завданням якої є популяризація німецької культури за кордоном. Тепер і у Києві запрацювало ще одне представництво легендарного інституту. І ми пишаємось тим, що змогли стати частиною цієї події.

Німецький культурний центр імені Гете

Інститут було засновано у 1951 році на базі Німецької академії. Організація реалізує культурні програми у понад 90 країнах, серед яких і Україна. Goethe-Institut – це культурний інститут Федеративної Республіки Німеччина, що діє у всьому світі.

Тут можна вивчати німецьку мову та знайомитися з культурою Німеччини. Центр проводить заняття, конференції, семінари, зустрічі, презентації та виставки.

Goethe-Institut приймає кваліфікаційні іспити на будь-який рівень від A1 до C2. Для розвинених студентів існує програма "Великий диплом з німецької мови". Організація видає офіційні мовні сертифікати, які визнані урядовими службами Федеративної Республіки Німеччина.

Інститут Ґете в БЦ Zitadelle

Відреставрована архітектурна пам'ятка у серці історичного Печерська відповідає філософії та цінностям німецького центру.

Як і Гете інститут, Zitadelle може похвалитися багатою історією.

У ході реставрації корпус зберіг старовинну архітектуру та набув інноваційних рішень. У новому бізнес-центрі поєднуються історичні традиції та сучасні технології. За такими принципами протягом 70 років працює й інститут Ґете.

Комфортабельна сучасна будівля класу “А” надає найкращі умови для діяльності міжнародного центру. На працівників та гостей організації чекає затишна атмосфера елітного офісного простору, що надихає, з розкішним виглядом на найкрасивіший район Києва.

Схожі новини
Фото Вітання з Різдвом Христовим та наступаючим Новим Роком!!!

Вітання з Різдвом Христовим!

Фото Акційна пропозиція в ЖК

Акція діє до 18.12.2023 року

Замовити дзвінок